Ξυλεία

Ξυλεία Στέγης

Η εταιρεία μας διαθέτει ξυλεία στέγης, ξυλεία εμφανή, ξυλεία σύνθετη, σκεπόξυλα, ξυλεία πελεκητή, ξυλεία επικάλυψης στέγης, καδρόνια, παρελκόμενα ξυλείας στέγης και προϊόντα ξύλου. Ξυλεία πεύκης και ελάτης, απλή η εμποτισμένη σε όλα τα επιθυμητά μήκη και σε πλήθος διατομών, καλύπτουν όλο το φάσμα των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων της στέγης.

Βιομηχανική Ξυλεία

Η ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ WOOD EXPERT παρέχει πλούσια γκάμα προϊόντων βιομηχανικής ξυλείας, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία επιλογών. μελαμίνη, κόντρα πλακέ, M.D.F., O.S.B., νοβοπάν, duropal για κάθε χρήση.

Πριστή Ξυλεία

Η εταιρεία μας προσφέρει πριστή ξυλεία, ιδανική για πληθώρα ξύλινων κατασκευών. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη ξυλείας από όλο τον κόσμο, σε πολλές διαστάσεις και για κάθε χρήση. Ξυλεία ελάτης, οξιάς και δρυός από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ξυλεία και προϊόντα ξύλου από τη Σκανδιναβία και τη Βόρεια Ευρώπη. Ξυλεία σκληρή (hardwood) και μαλακή (softwood) από την Αμερική και τον Καναδά. Πριστή ξυλεία εισαγωγής από την Αφρικάνικη ήπειρο.

Δάπεδα

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με επώνυμους οίκους, επιλέγει τα καλύτερα για τους πελάτες της. Επιλέξτε δάπεδα από μια τεράστια συλλογή, από υλικό μασίφ, μεγάλης αντοχής, προγυαλισμένα. Deck εξωτερικού χώρου μεγάλης αντοχής, συνθετικού δαπέδου laminate.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε κάποια προσφορά.