Προϊόντα

Πόρτες

Επιλέξτε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρωματισμούς, που θα ταιριάξουν απόλυτα με την υπόλοιπη εσωτερική σας διακόσμηση. Εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας για κατοικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικά κτίρια. Κατασκευάζουμε πόρτες θωρακισμένες, ξύλινες μασίφ, εσωτερικές, πρεσαριστές, σπαστές, συρόμενες. Επίσης, πόρτες ειδικές, ηχομονωτικές απλές-studio καθώς και πόρτες ακτινοπροστασίας.

Κρεβάτια

Κατασκευάζουμε ξύλινα κρεβάτια σε απλό, κλασικό ή μοντέρνο σχέδιο που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Από ξύλο υψηλής ποιότητας, μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, παρέχοντάς σας σταθερή υποστήριξη και άνεση, αντοχή και ανθεκτικότητα.

Κουζίνες

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πάγκους κουζίνας που χαρακτηρίζονται από μοντέρνα αισθητική και ενισχυμένη αντοχή σε ειδικές συνθήκες, όπως υψηλή θερμοκρασία, αυξημένη υγρασία κ.α. Ακρυλικά έπιπλα κουζίνας, έπιπλα κουζίνας από βακελίτη, από MDF με καπλαμά, μασίφ ή ημιμασίφ, με λάκα έγχρωμη ή λευκή και κουζίνες μελαμίνης.

Ντουλάπες

Η ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ WOOD EXPERT, έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο τον ξυλουργικών κατασκευών, κατασκευάζει και τοποθετεί ντουλάπες υπνοδωματίων κατά παραγγελία, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Λύσεις κομψής αισθητικής και σχεδιασμού, διαχρονικές, εργονομικές και από τα καλύτερα υλικά, εμπνευσμένες μοναδικά για εσάς.

Ειδικές Κατασκευές

Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, κατασκευάζουμε μοναδικές και εξειδικευμένες ξύλινες κατασκευές, από υψηλής ποιότητας ξύλο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στην αισθητική σας.

Χρώματα ER-LAC

H ER-LAC χρησιμοποιεί καινοτόμες πρώτες ύλες, φιλικές στο περιβάλλον, για τα προϊόντα της. Καινοτόμες Ιδέες - Ποιοτικά Μπροστά - Απεριόριστες Αποχρώσεις. Επιλέξτε ακρυλικά χρώματα, βερνίκια ξύλου, στεγανωτικά - μονωτικά, βερνίκια, πλαστικά χρώματα, υποστρώματα και πολλά άλλα.

Είδη Κιγκαλερίας - Σιδηρικά

Παρέχουμε όλα τα εξαρτήματα και παρελκόμενα ντουλάπας – κουζίνας που υπάρχουν στην αγορά. Στην εταιρεία μας θα βρείτε επίσης προφίλ ξύλου, είδη κιγκαλερίας και σιδηρικά.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε κάποια προσφορά.